Siirry sisältöön

Tampere, Nokia, Kangasala, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski

LAATOITUSTYÖT KAIKKIIN KOHTEISIIN

Toteutamme kattavasti laatoitukset niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Kauttamme saat laatoitusratkaisut kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Valikoimissamme on laadukkaat, monipuoliset ja tyylikkäät laatat kohteeseen kuin kohteeseen. Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinun tilaasi sopivat laattaratkaisut!

Kylpyhuonetilojen laatoitukset

Laatat sopivat erinomaisesti esimerkiksi kosteisiin tiloihin, joissa niiden vedeneristyskyky pääsee oikeuksiinsa. Me laatoitamme isot ja pienet kylpyhuonetilat vuosien kokemuksella. Oli kyse sitten taloyhtiön saunatilasta, uimahallista, omakotitalon wc:stä tai mistä tahansa muusta vastaavasta, me löydämme parhaat mahdolliset laatat vastaamaan tilan tarvetta. Olemme myös kustannustehokas vaihtoehto toteuttamaan laatoitustyöt.
Kysy lisää!

©Tuomas Pennanen
©Tuomas Pennanen
©Tuomas Pennanen
©Tuomas Pennanen

Laatoitus yritystilaan

Laatoituspinnat sopivat tyylikkäästi esimerkiksi aulatilaan, jonne kulkeutuu helposti ylimääräistä likaa, kuraa ja vettä. Laattapinta on helppo siivota ja siksi soveltuu täydellisesti esimerkiksi sinun yrityksesi tiloihin antamaan ilmettä ja toimimaan kestävänä pintaratkaisuna. Meiltä laatoitusratkaisut kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti räätälöitynä. Saat kustannuslaskelman ennen yhdenkään laatan asennusta, jotta varmasti tiedät, mistä maksat!

Laatoitukset pihalle, puutarhaan tai patiolle

Laatat sopivat täydellisesti esimerkiksi parvekkeelle tai terassille. Ne ovat kestävä ratkaisu ja sietävät Suomenkin sääolosuhteita loistavasti. Meiltä kaikki laatoitusratkaisut avaimet käteen -periaatteella asennuksineen. Haluamme aina asettaa asiakkaamme suunnitelman projektin keskiöön, joten me toteutamme täysin yksilöllisesti sinun suunnitelmasi.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

laatat-ulkotilaan

Rakennuspalvelu Ihanamäki Oy
Hevoshaankatu 1 A, 37150 Nokia

Puh. 0400 923 596
janne.ihanamaki@gmail.com

luotettava-kumppani
yrittajat-logo
AAA-logo-2019
Vieritä ylös