Siirry sisältöön

Tampere, Nokia, Kangasala, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski

BETONILATTIOIDEN KUNNOSTUKSET JA HUOLLOT

Betonilattioiden kunnostuspalveluihimme kuuluu muun muassa betonilattian hionta, betonilattian maalaus ja betonilattian korjaustyöt. Toteutamme kaikkia betonilattioiden huoltotöitä vahvalla ammattitaidolla, vuosien kokemuksella ja laatua vaalien.

Betonilattia kannattaa kunnostaa, sillä materiaalina se on pitkäikäinen ja kestävä. Uudella betonipinnalla saadaan lattialle lisää ikää ja se kestää taas kulutusta uudella tavalla. Pitämällä hyvää huolta betonilattiasta, voidaan varmistua laadukkaasta ulkonäöstä ja lattian kestävyydestä. Kunnostaminen tulee myös kustannustehokkaammaksi kuin koko lattian uusiminen.

Betonilattioiden hionta

Tarvitseeko betonilattiasi hiontaa? Rakennuspalvelu Ihanamäki Oy on betonilattioiden erityisasiantuntija ja kokenut ammattilainen. Me tulemme huoltamaan ja hiomaan betonilattiasi taas uuteen kuntoon. Hionta kannattaa tehdä, sillä se pidentää betonilattian pitkäikäisyyttä ja vahvistaa kestävyyttä. Sen lisäksi betonilattian hiomisella se saadaan taas näyttämään laadukkaalta ja siistiltä.

betonilattian-huolto
betonilattian-maalaus

Betonilattian maalaus

Toteutamme betonilattian maalaukset vuosien kokemuksella. Maalipinta luo betonilattialle uuden, laadukkaan ilmeen ja auttaa suojaamaan sitä kulutukselta. Meillä on vahva ammattitaito erilaisista betonipinnoista ja niille soveltuvista maaleista ja näin ollen, teemme betonilattioiden maalaukset huolella. Olemme aina kustannustehokas vaihtoehto ja pidämme tärkeänä asiakkaan konsultoimista kaikessa tekemisessämme. Sinun suunnitelmasi ovat siis aina avainasemassa.

Betonilattian korjaus

Vaurioitunut tai kulunut betonilattia kannattaa korjauttaa. Betonilattian korjaaminen, kuten kaikki betonilattiatyöt ja -asennukset ovat erikoisammattitaitoa vaativia töitä. Meidän ammattitaitomme takaa betonilattioiden korjaukset kestävästi, osaavasti ja huolellisesti.

Ota siis yhteyttä pienen tai suuren vaurion sattuessa betonilattiallesi!

betonilattia-halkeama

Rakennuspalvelu Ihanamäki Oy
Hevoshaankatu 1 A, 37150 Nokia

Puh. 0400 923 596
janne.ihanamaki@gmail.com

luotettava-kumppani
yrittajat-logo
AAA-logo-2019
Vieritä ylös