Siirry sisältöön

Tampere, Nokia, Kangasala, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski

BETONILATTIAT AMMATTITAIDOLLA

Toteutamme vuosien kokemuksella kaikki betonilattioiden valuun, huoltoon ja kunnostamiseen liittyvät työt. Betonilattioiden toteuttaminen kannattaa luottaa ammattilaiselle, jotta pystytte saamaan takuun laadusta ja kestävyydestä. Betonilattian valu vaatii huolellisuutta ja vahvaa ammattitaitoa.

Betonilattioiden valut

Toteutamme teräshierretyt betonilattiat omakotitaloihin sekä kiillotetut betonilattiat raskaamman kulutuksen kohteisiin. Betonilattiat soveltuvat monenlaiseen tilaan ja ne tehdään sekä kestämään että pitkäikäisiksi. Rakennuspalvelu Ihanamäki Oy toteuttaa betonilattiat aina laatuvaatimusten mukaisesti.

cof_vivid
betonilattian-valu

Luotettavat betonilattiat Pirkanmaalla

Toteutamme kaikki betonilattioiden valut avaimet käteen -palveluna, kokonaisvaltaisesti. Saatte samalta asiantuntijalta niin betonilattioiden suunnittelun ja projektista aina kustannusarvion kuin itse valutyön huolellisesti ja laadukkaasti. Kysy siis lisää hinnoittelustamme sinun yksilölliselle betonilattiallesi! Toimimme Pirkanmaan alueella, Tampereen, Nokian, Kangasalan, Pirkkalan ja Valkeakosken seudulla – tarpeen tullen toteutamme töitä myös muualla!

Betonilattiat aliurakointina

Myös aliurakointi kuuluu palveluihimme. Pidämme aina kiinni aikatauluista, olemme kustannustehokas ja luotettava. Meidän osaamiseemme luottaa jo lukuisat rakennusfirmat ja yksityiset asiakkaat Tampereen seudulla.

Ota siis yhteyttä, kun tarvitset betonilattioiden aliurakoitsijaa!

lattiavalu

Rakennuspalvelu Ihanamäki Oy
Hevoshaankatu 1 A, 37150 Nokia

Puh. 0400 923 596
janne.ihanamaki@gmail.com

luotettava-kumppani
yrittajat-logo
AAA-logo-2019
Vieritä ylös